Skip to content

 

Ben jij al lid van Club - voordeel? Dan spaar je met elke tankbeurt en shopaankoop punten. Die gebruik je voor gratis tanken, cadeaus of een gratis wasbeurt bij onze Carwash. Sparen is simpel. Scan bij elke tankbeurt en shopaankoop je Club - voordeel kaart en de punten lopen binnen.  

Uw gegevens worden nu beheerd door Circle K Nederland B.V als gegevensbeheerder voor tankstationactiviteiten in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

Waar je voor spaart 

Punten scoren is altijd leuk, maar waar spaar je nou eigenlijk voor? Met de Club - voordeel kaart mag je zelf kiezen waar jij je gespaarde punten voor inzet.  Populaire voordelen zijn:  

  • Gratis tanken met de Cadeaukaart 

  • Gratis met je auto door de Carwash 

  • Gratis pechservice voor onderweg 

Maar er is natuurlijk meer. Zo mag je als clublid gratis naar het toilet op onze tankstations én je krijgt extra voordeel als we een mooie actie hebben. Ben je voetballiefhebber? Dan kun je met je gespaarde punten ook je favoriete amateurvoetbalclub sponsoren.  

Zit er nog niks voor jou tussen? Geen nood. In onze webshop kan je ook gewoon leuke cadeaus kopen met je Club voordeel spaarpunten.  

 

Lid worden van de Club

Wil je beginnen met sparen? Dat is zo geregeld met deze stappen. 

  1. Ga naar één van onze bemande tankstations en vraag een Club - voordeel kaart aan.  
  2. Activeer de kaart door deze te laten scannen bij minstens één tankbeurt of aankoop in de shop. 
  3. Registreer de geactiveerde pas. 

Punten sparen: zo werkt het 

Zodra je pas actief en geregistreerd is spaar je één punt per liter brandstof die je tankt bij een TotalEnergies tankstation en bij elke euro die je uitgeeft in een TotalEnergies Shop*. 

*Je krijgt geen punten als je tabak, telefoonkaarten, krasloten, postzegels of soortgelijke producten koopt.   

Extra punten sparen 

Wil je extra punten verdienen? Dat kan op twee manieren. De eerste is: veel tanken. Tank je binnen drie maanden minimaal 200 liter bij TotalEnergies, dan krijg je van ons nog eens 50% van de gespaarde punten over die periode*. De tweede manier is speciaal voor Excellium-rijders. Voor elke liter Excellium die je bij TotalEnergies tankt krijg je maar liefst twee punten.  

*Tankpashouders komen niet in aanmerking voor deze extra 50% punten.  

 

Nog meer weten over punten sparen? Bekijk deze veelgestelde vragen

Voordelen van de Club 

Met de Club kaart krijg je éxtra voordeel op bijvoorbeeld onze handdoeken-, messen- of parfumactie. Dat is lekker. Daarnaast spaar je elke tankbeurt punten. Die kun je voor jezelf of voor anderen inzetten.  

Wissel je punten in voor een Cadeaukaart. Die kan je gebruiken om brandstof mee af te rekenen op onze tankstations. Je bestelt de cadeaukaart in de webshop of bij één van onze servicestations

We moeten allemaal wel eens een stop maken onderweg. Met de Club kaart mag je gratis gebruik maken van de toiletten op het grootste gedeelte van onze tankstations.  

Je kunt voor je gespaarde punten ook je auto laten wassen. Zet je Club punten in voor een gratis wasbeurt op alle Carwash locaties. 

Tank Excellium of laad bij een van onze servicestations en krijg gratis pechservice onderweg. Handig voor als je pech hebt en toch langs de weg komt te staan. Lees alles over de gratis pechservice.  

Sta je zelf regelmatig op het veld of langs de lijn bij een amateurclub? Je kunt je spaarpunten ook inzetten om je club te steunen.  Elke punt die je spaart, kun je doneren aan een amateurvoetbalclub. Wij doneren aan het eind van het voetbalseizoen het bedrag dat jij aan punten hebt gespaard.  

Algemene voorwaarden 

Op het lidmaatschap en spaarprogramma zijn algemene voorwaarden van toepassing. Neem ze goed door om te weten wat er bij Club komt kijken.  

Naar de algemene voorwaarden

 

Veelgestelde vragen

Club is het loyaliteitsprogramma/spaarprogramma van Circle K Nederland B.V.. Met de Club pas spaar je Club punten op brandstof en op shopartikelen. Deelname aan het spaarprogramma is gratis. Je hoeft niet meer te doen dan dat je nu al doet: tanken bij TotalEnergies. Sparen kan snel gaan, met name als je vaker bij TotalEnergies tankt en/of shopartikelen koopt. Spaar voor gratis brandstof, carwashkaarten of leuke cadeaus. We hebben regelmatig extra aanbiedingen exclusief voor Club leden, blijf op de hoogte via de Club nieuwsbrief. 

Bekijk alle voordelen hier

Je kunt de Club pas eenvoudig op een bemand station aanvragen. Laat de pas gelijk activeren door de medewerker op het station bij het afrekenen.

Vind een station bij jou in de buurt via de stationlocator - klik hier

Indien je de Club pas registreert kun je zelf alle transacties volgen, je gegevens wijzigen of je actuele puntensaldo bekijken. Ook voor het bestellen van cadeaus is registreren noodzakelijk, zodat je er zeker van bent dat het juiste cadeau op het juiste adres wordt afgeleverd.

Registreren heeft ook te maken met veiligheid, aangezien derden niet aan je gespaarde Club punten kunnen komen in het geval van verlies of diefstal. Registreer hier

Ga naar de pagina van Club en vul het formulier in. Let op: om je nieuwe Club pas te kunnen registreren dien je deze minimaal één keer te hebben gebruikt op een TotalEnergies tankstation zodat je spaarpasnummer wordt herkend in het registratiesysteem. De Club pas wordt geactiveerd op het moment dat een medewerker deze op het station scant, daarna is deze klaar om online te registreren.

Je krijgt een foutmelding als de Club pas nog niet is geactiveerd/gebruikt op het TotalEnergies tankstation. Om je nieuwe Club pas te kunnen registreren dien je deze minimaal één keer te hebben gebruikt op een bemand TotalEnergies tankstation zodat je Club pas wordt herkend in het registratiesysteem.

De Club pas wordt geactiveerd op het moment dat een medewerker deze op het station scant, daarna is deze klaar om online te registreren.

Het Club pasnummer staat op de achterzijde van je Club pas (onder de barcode beginnend met 99021).

Indien je verder wilt sparen kun je gratis, je verloren pas vervangen met een nieuwe Club pas via een TotalEnergies tankstation. Hoe je de door jou reeds gespaarde Club punten en je NAW-gegevens over laat schrijven op een vervangende Club pas, vertellen we je hier.  Je logt in met de gegevens van je verloren Club pas en linkt je vervangende Club pas hieraan. Hierna wordt de verloren Club pas automatisch geblokkeerd. Let op: de punten van de verloren Club pas en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de verloren Club pas nog niet is geblokkeerd en geregistreerd. 

Om de door jou reeds gespaarde Club punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe Club pas, dien je de nieuwe Club pas aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude Club pas en linkt je nieuwe Club pas hieraan. Hierna wordt de oude Club pas automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een Club pas en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude Club pas nog niet is geblokkeerd.

Nee, je bent je gespaarde punten niet kwijt. Indien je verder wilt sparen kun je gratis, je verloren pas vervangen met een nieuwe Club pas via een TotalEnergies tankstation. Hoe je de door jou reeds gespaarde Club punten en je NAW-gegevens over laat schrijven op een vervangende Club pas, vertellen we je hier.  Je logt in met de gegevens van je verloren Club pas en linkt je vervangende Club pas hieraan. Hierna wordt de verloren Club pas automatisch geblokkeerd. Let op: de punten van de verloren Club pas en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de verloren Club pas nog niet is geblokkeerd en geregistreerd. 

Ja dat kan. Vraag gratis een nieuwe Club pas aan op een TotalEnergies tankstation, en laat deze direct activeren op het tankstation door deze eenmalig te gebruiken. Om de door jou reeds gespaarde Club punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe Club pas, dien je de nieuwe Club pas aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude Club pas en linkt je nieuwe Club pas hieraan. Hierna wordt de oude Club pas automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een Club pas en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude Club pas nog niet is geblokkeerd.

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op het Club spaarprogramma, wordt een Club pas geblokkeerd nadat er 2 jaar geen transacties mee gedaan zijn. Je kunt de Club pas dan niet meer gebruiken. Uiteraard kun je wel een nieuwe Club pas ophalen bij een bemand TotalEnergies tankstation en gebruiken voor spaartransacties. Deze dient dan wel opnieuw geregistreerd te worden en start het saldo weer op 0.

De Club pas is vervangen door een nieuwe Club pas, geblokkeerd vanwege verlies/diefstal of inactiviteit. Eenmaal geblokkeerde passen kunnen niet meer gedeblokkeerd worden. Indien je verder wilt sparen kun je bij het TotalEnergies tankstation een nieuwe Club pas meenemen.

Indien je de melding “pas staat op de blacklist” krijgt, betekent dit dat je een geblokkeerde Club pas gebruikt. De pas is gekoppeld aan een nieuwe Club pas, geblokkeerd vanwege verlies/diefstal of inactiviteit. Eenmaal geblokkeerde passen kunnen niet meer gedeblokkeerd worden. Indien je verder wilt sparen kun je bij het TotalEnergies tankstation een nieuwe Club pas meenemen en deze hier registreren 

Het is niet mogelijk om hetzelfde Club pasnummer meerdere keren aan te vragen. Ieder pasnummer is uniek en heeft een eigen persoonlijk wachtwoord. Je kunt wel op meerdere Club passen tegelijk Club punten sparen. De Club punten kunnen dan eenvoudig van de ene naar de andere pas worden overgeboekt om zo vanaf één Club pas cadeaus te kunnen bestellen.

Vanwege de wet persoonsgegevens is het niet mogelijk om de gegevens van een geregistreerde spaarpas door te geven. Gevonden Club passen kunnen worden opgestuurd naar de Helpdesk: Club  Helpdesk, Bezuidenhoutseweg 273, 2594 AN in Den Haag. Voor meer info zie hier