Skip to content

Truck laadstations

In de voortdurende inspanningen om duurzame mobiliteit te bevorderen en de uitstoot van CO2  te verminderen, nemen wij de voortouw met geavanceerde truck laadstations. Wij hebben laadstations gecreëerd die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van zwaar vrachtverkeer.

Truck laadstations

Als trotse winnaar van een tender voor een trucklaadstation in Nederland hebben wij in 2023 ons eerste officiële trucklaadstation in Sevenum geopend, als onderdeel van onze toewijding aan duurzame mobiliteit. Momenteel exploiteren wij 11 trucklaadstations verspreid over Nederland en streven wij ernaar in de komende jaren een uitgebreid netwerk te realiseren dat geschikt is voor elektrische trucks in Nederland en de rest van Europa.Ontdek onze groeiende aanwezigheid in Europa, waar Circle K momenteel 50 truck laadstations in Zweden beheert, en dit aantal in 2024 wil uitbreiden naar 90. Bekijk onze kaart met alle locaties in Europa.

Sevenum 

Ons eerste trucklaadstation in Sevenum, is strategisch gepositioneerd nabij de A67 - route die Nederland en Duitsland verbindt. Met drie laadplekken en een krachtige capaciteit van 300 kW, biedt dit laadstation niet alleen hoogwaardige laadservices maar ook een comfortable omgeving. Onze shops en faciliteiten bij de laadstations zijn ontworpen om chauffeurs te voorzien van een moment van ontspanning, waar ze kunnen genieten van een drankje of een vers broodje en gebruik kunnen maken van de toiletvoorzieningen.

Slim laden

Wij onderzoeken bij iedere laadoplossing de opties voor slim laden. Passend bij de behoeften van de situatie en tegen zo laag mogelijke kosten. Zo kunnen wij de gevraagde stroom aan de laadpaal afstemmen op het real time gebruik van jouw gebouw.

Groene energie

TotalEnergies draagt bij aan een schonere wereld. Dat doen wij onder meer door altijd groene stroom te leveren voor de laadoplossing. Deze groene stroom wordt duurzaam opgewekt.

Energie opslaan

De techniek van TotalEnergies maakt het mogelijk om zelf opgewekte stroom direct in te zetten voor de laadsessies op jouw eigen terrein. In veel gevallen wordt de laadoplossing hierdoor een stuk kostenefficiënter.