Skip to content

De TotalEnergies tankpas

Als ondernemer wil je makkelijk en snel kunnen tanken. Zo blijf je altijd onderweg, zonder gedoe met bonnetjes. Daarom is er de TotalEnergies tankpas ofwel de Fleet Card. Dat is een handige tankpas voor zakelijk gebruik. Of je nou een kleine zelfstandig ondernemer bent of een grote fleet aan wagens beheert, of alles daartussenin. Je kiest zelf de zakelijke tankpas die het beste bij jou en je werk past. Hoeveel auto's je wagenpark ook telt, de TotalEnergies Tankpas is er voor iedereen.

Voordelen van de TotalEnergies zakelijke tankpas

Met onze tankpas kan je meer dan alleen brandstof afrekenen. Je krijgt namelijk ook nog hoge kortingen op tanken én je kunt je auto goedkoper laten wassen bij de carwash. Meteen je kopje koffie afrekenen bij Café Bonjour? Zit erbij. Maar je kunt ook nog:

  • Sneller je btw terugvragen. Elke week krijg je een heldere factuur van je tankpas(sen). Nooit meer bonnetjes bewaren dus.

  • Makkelijker duurzaam rijden. Met je tankpas kun je ook duurzame brandstoffen zoals CNG en LNG tanken. Heb je een elektrisch voertuig? Dan heb je toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland en Europa.

  • Gebruik maken van de gratis pechservice voor rijders die Excellium tanken. Ben je transporteurs? Dan is er onze gratis hulpdienst TotalEnergies Truck Assistance.

Hoe werkt de TotalEnergies Tankpas?

Met de tankpas van TotalEnergies kan je in heel Nederland tanken, bij meer dan 415 tankstations. De pas werkt als een pinpas, inclusief pincode om veilig en makkelijk af te kunnen rekenen. Alle tankbeurten die je met de pas afrekent komen in één overzicht te staan in je Mobility Business portaal. Via je persoonlijke account beheer je alle tankpassen tegelijk en zie je wat er uitgaat aan kosten en brandstof.

Elektrisch laden met de TotalEnergies Tankpas

Je elektrische voertuig opladen kan ook met een tankpas. Dat komt goed van pas als je een plug-in hybride auto rijdt of wel eens van wagen wisselt. Je kunt tijdens het aanvragen van de tankpas aangeven dat je ook elektrisch wilt laden. Dan maken wij het voor je in orde.

Een zakelijke tankpas aanvragen

Een tankpas aanvragen doe je door dit formulier in te vullen. Wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de tankpas die bij je past

De TotalEnergies Tankpas is er voor iedere zakelijke rijder.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij alle TotalEnergies tankstations tanken en betalen. Dat zijn er ruim 415 in Nederland, maar je kunt ook naar de TotalEnergies tankstations in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Een tankstation zoeken bij jou in de buurt vinden.

De tankpas kost € 1 per maand. De kosten voor brandstof en andere aankopen komen daarbij. Die betaal je elke maand achteraf, via automatische incasso.

Een tankpas is eigenlijk een soort pinpas, maar dan alleen voor brandstof en andere aankopen bij onze tankstations. Na het tanken reken je af in de shop of aan de pomp. De pas is beveiligd met een pincode en kan contactloos gebruikt worden.

Ja, dat kan. We leveren ook tankpassen met een laadchip. Geef bij het aanvragen aan dat je ook wilt kunnen opladen met je tankpas, dan maken wij het voor je in orde.

Hoe je wagenpark er ook uit ziet, wij hebben een tankpas die bij je past. Kijk hieronder voor de verschillende opties. Wil je liever een offerte op maat? Neem dan contact met ons op, we zoeken graag een oplossing speciaal voor jou.