Skip to content

Elektriciteit is veruit de populairste schone ‘brandstof’, liever gezegd, energie van dit moment om duurzaam en schoon te rijden. Elektrische voertuigen die zijn opgeladen met groene stroom, stoten geen CO2 en fijnstof uit. Daarmee is elektrisch rijden een zeer duurzame mobiliteitsoplossing. Jouw elektrisch voertuig opladen gaat gemakkelijk en snel bij TotalEnergies laadpalen door heel Nederland en Europa.

Voordelen elektriciteit

  • Bij elektrisch rijden op groene stroom worden geen broeikasgassen of andere verontreinigende stoffen uitgestoten
  • Elektrische voertuigen zijn stil, dynamisch en accelereren snel
  • Elektriciteit is een voordelige energie voor mobiliteit
  • Ruime keuze in elektrische voertuigen en modellen

Elektrisch laden bij TotalEnergies

TotalEnergies beschikt in Nederland over een groot netwerk van laadpalen in het publieke domein. Daarnaast zijn er snelladers (50kW) en zogenoemde High Power Chargers (175kW) beschikbaar bij diverse TotalEnergies servicestations. Wij werken hard aan de uitbreiding van de laadfaciliteiten. De meeste bestuurders laden hun elektrische voertuig thuis of op het werk op. Ook op grote parkeerplaatsen, bij winkelcentra en langs auto- en snelwegen zijn laadstations te vinden. De oplaadtijd is afhankelijk van het type laadpaal en voertuig. Ondanks de verschillende soorten aansluitingen, zijn alle TotalEnergies laadpalen geschikt voor ieder elektrisch voertuig.

Slim laden

Wij onderzoeken bij iedere laadoplossing de opties voor slim laden. Passend bij de behoeften van de situatie en tegen zo laag mogelijke kosten. Zo kunnen wij de gevraagde stroom aan de laadpaal afstemmen op het real time gebruik van jouw gebouw.r.

Groene energie

TotalEnergies draagt bij aan een schonere wereld. Dat doen wij onder meer door altijd groene stroom te leveren voor de laadoplossing. Deze groene stroom wordt duurzaam opgewekt.

Energie opslaan

De techniek van TotalEnergies maakt het mogelijk om zelf opgewekte stroom direct in te zetten voor de laadsessies op jouw eigen terrein. In veel gevallen wordt de laadoplossing hierdoor een stuk kostenefficiënter.

Bekijk onze actie

Case studies elektriciteit

Meer over elektriciteit