Skip to content

Iedereen rijdt graag in een sprankelend schone auto. Met een wasbeurt bij onze carwash is dat zo gepiept. Of je nou een snelle wasbeurt kiest of een uitgebreide poetsbeurt met ons Lotus polish programma – je komt altijd goed voor de dag. Je auto wassen kan bij ruim 90 servicestations door heel Nederland. 

Vind een carwash in de buurt

Soorten Carwash bij TE  

Jet Wash  

Tijdens een Jet Wash staat je auto in één van onze wasboxen. Je stelt zelf een wasprogramma samen door onderdelen te kiezen die je wilt gebruiken.  Daarna kun je gebruik maken van onze faciliteiten om zelf je voertuig weer blinkend schoon te krijgen.

Jet wash faciliteiten

Een veelgekozen programma is bijvoorbeeld:   

 • Schuimlans 

 • Hogedruk wassen  

 • Schuim borstelen  

 • Afspoelen  

 • Hotwax aanbrengen  

 • Vlekvrij naspoelen  

Roll Over  

Hoe het werkt

Bij een roll over staat je auto stil in een overdekte ruimte. Onze machine neemt het wassen voor zijn rekening. Met krasvrije borstels, shampoos, wax of Lotus polish wordt je auto schoon en droog. Soms is de droogruimte apart van de wasruimte, daar rij je de auto zelf heen na de wasbeurt.   

Wasstraat   

De autowasstraat is weer andere vorm van autowassen: het enige wat je zelf doet, is je auto op een lopende band zetten. Die rijdt je auto daarna door het wasprogramma van onze machine.  De wasstraat heeft een aantal programma's om uit te kiezen.   

De wasstraten van TotalEnergies:

 1. TotalEnergies Batavia: Bataviaweg 4 in Lelystad
 2. TotalEnergies Rietgraaf: Stationsstraat 27 in Nijmegen
 3. TotalEnergies Den Ruygen Hoek: A4 in Hoofddorp

Wasprogramma's

Bekijk de wasprogramma's van de TotalEnergies wasstraat. 

 

 

Prepaid waskaart

Voordelig je auto wassen doe je met een Prepaid Waskaart. Dat is een kaart waar je tegoed op zet om de carwash mee af te rekenen. Een soort carwash-abonnement dus.

Voordelen Prepaid Waskaart

De kaart biedt een aantal voordelen die je met een losse wasbeurt kopen niet hebt:   

 • Korting op je wasbeurt(en)  

 • Betaal met de Prepaid Waskaart en krijg tot 25% korting krijgen op je wasbeurt. Ben je lid van Club TotalEnergies? Dan zijn je gespaarde punten ook in te wisselen voor een Waskaart.   

 • Snel & veilig betalen  

 • Met een opgeladen Waskaart hoef je niet eerst langs de kassa, maar betaal je meteen bij de wasstraat of wasbox. Ook geen gedoe meer met contant geld dus.   

 • Voor alle soorten carwash  

 • De kaart kan gebruikt worden voor alle soorten carwash van TotalEnergies. Je kunt dus lekker uitproberen wat voor jou het beste werkt.   

Vind een carwash of autowasstraat in de buurt

De voordelen van Lotus

Lotus carwash programma

Onze Lotus-programma’s zijn luxueuze wasbeurten voor je auto. In de Roll Over wordt je auto met onze Lotus-producten heerlijk verzorgd. Kies je voor Lotus, dan kies je voor:   

 • Betere berscherming UV
 • Langere lakbescherming
 • Beter vuilafstotend
 • Hoger glansniveau

Ook interessant

Veelgestelde vragen

Bij een autowasstraat staat je auto op een soort grote lopende band. Een machine maakt met behulp van zachte borstels, schoonmaakmiddel en stromend water je auto schoon. Bij een uitgebreider programma kan je er ook voor kiezen om je auto met een polish of wax laten behandelen of je auto laten droogblazen.  

 Dat ligt aan het programma. Kijk hier voor een overzicht van de prijzen van onze wasprogramma's.   

 Via dit overzicht vind je al onze Wash locaties.  

Het eenvoudigste antwoord is: zo vaak als je zelf wil. Kom je graag tiptop voor de dag, dan kan je best om de week je auto wassen. Maar iets minder vaak mag ook. Wel is het schoonhouden van je auto belangrijk om slijtage tegen te gaan. Dingen als zand, modder en vogelpoep beschadigen de lak van je auto als je ze te lang laat zitten. Is je lak beschadigd, dan kan je auto roestplekken krijgen. In het ergste geval kan je zelfs een lekkage krijgen daardoor. Wacht dus niet té lang met het wassen van je auto. 

Dat kan met de Prepaid Waskaart of aan de kassa van het servicestation. Kies een wasprogramma, reken af en ga naar de wasruimte. Op steeds meer van onze Wash-locaties kun je ook direct bij de wasruimte (contactloos) betalen.  

De Prepaid Waskaart kan je opladen bij de kassa van het servicestation. Je kiest zelf een bedrag. Met de opgeladen Waskaart kies je direct bij de carwash je programma. Het bedrag wordt dan van je prepaid waskaart afgeschreven.  

Bij een wasbox parkeer je jouw voertuig in een speciale wasruimte. Je kunt er zelf je auto wassen. In de wasbox zijn allerlei hulpmiddelen om je auto makkelijker te wassen, zoals een wasborstel, hogedruk waterlans, schuimlans en velgenreiniger.